Kategóriák:

Képzelje csak el a következőket:
Hogyan szeretne reggelente ébredni? Kellemes, szórt fény, a redőnyök félig felhúzva, halk zene szól, a frissen főzött kávé illata belengi a lakást… Egy egyszerű gombnyomásnak köszönhetően ezt kínálja az intelligens otthon, hogy jól induljon minden nap! Ön dönti el, hogy otthona mire legyen képes! Az egyszerű megoldásoktól – mint például a nappaliban lévő állólámpa felkapcsolása a bejárati ajtó mellől -, egészen a különböző kényelmi funkciók egész házat behálózó rendszeréig minden megoldható. Egészen egyszerűen!

Tapasztalja meg az intelligens otthon által nyújtott életérzést személyesen is!

A Loxone és az Insabus rendszere az intelligens otthon minden kritériumát teljesíti a komfort, a biztonság, a kommunikáció, a vezérlés és az energia-megtakarítás fontosságát szem előtt tartva.  A rendszer használatánál lehetséges az összes funkció egyszerre történő vezérlése: világítás- és redőnyvezérlés, scenáriók (napi rutinhoz kapcsolódó komplett funkció beállítások) kezelése, energiahatékonyság, riasztórendszer, multimédiás eszközök, kaputelefon rendszer, ill. technikai riasztások (folyadékszint érzékelő, gázérzékelő). A speciális BUS kábelezésnek köszönhetően az elektroszmog is minimalizálható az élettérben a hagyományos vezetékezéssel kialakított rendszerekkel szemben.

Akárhol lehet a világon, a tabletja vagy okos telefonja,  segítségével vezérelheti az egész házát. Azonnal információt kap, ha otthon megszólalt a riasztója. Ha az áramellátás megszűnik, azonnal üzenetet kap a telefonjára, hogy a megfelelő intézkedéseket megtehesse. – például, az ételeinek a megóvása érdekében időben kiüríthesse a hűtőjét. Szabályozhatja a fűtést hogy amire hazaér komfortos hőmérséklet legyen a házban. Értesítést kaphat minden házához érkező illetve távozó látogatóról. Akár a kertből változtathatja a hallgatott zenét, vagy rádiócsatornát. Ha esetleg egy betörés figyelmeztetést kap, azonnal ellenőrizheti a belső kamerákon keresztül a ház állapotát, akár teljes hangerőn megszólaltathatja az audio rendszert, ami elég nagy visszatartó erővel bír!